Ik zie u graag. Voor altijd.

 

en dan komt die eerste vaderdag…zonder u. Ik kijk er niet naar uit. De voorbije maanden zijn heftige maanden geweest. Afscheid nemen bestaat niet. Maar het voelt soms zo definitief… terwijl ik me op andere momenten zo gesteund voel, alsof je de wind bent die met mijn haren speelt, de vogel die me goeiemorgen fluit… Vaderdag dus, ik zou je dan normaal gezien zeker zien, of toch tenminste eens lang bellen.. Als dat nog maar eens een keertje zou kunnen..efkes bellen…alstublief nog 1 keer.

Maar dat gaat niet meer..

Alhoewel ik praat met jou, in gedachten…

Ik hoor je stem in mijn hoofd: “Dank u, meiske, ik u ook.”

 

 

 

(Foto Kurt Stallaert voor Het Nieuwsblad Magazine.)

17+

LEES OOK

PlayPauze/ A Natural Connection : onze duurzame YOGAcollectie

EEN DUURZAME YOGACOLLECTIE? Hoezo? Met WIE? Samen met mijn yogi-friend en zakenpartner Katrien Smets (Katrien Smets/A Natural Connection) Waar ik…
LEES MEER

Covergirl van 40: Psychologies

‘HET IS NOOIT TE LAAT OM VOOR JE DROMEN TE GAAN’ De tattoo aan de binnenkant van haar pols –…
LEES MEER

Hangmat-wat?

Last van je rug? Ook af en toe zin om te hangen, niet alleen in de zetel, maar ook aan…
LEES MEER

Boxen?!

Boxen?! Waarom boxen?? Die vraag heb ik mezelf heel vaak gesteld de laatste maanden.  Het is iets dubbel, I know.…
LEES MEER

Vul hieronder jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van mijn activiteiten!

Door op VOLG MIJ! te klikken, geef je toestemming dat wij je nieuwsbrieven sturen, en we jou e-mailadres opslaan. Lees hier ons privacybeleid

contact